Phonecar – Uniek in de regio

Smartphone en tablet reparatie waar en wanneer jou dat uitkomt

De dienstverlening van Phonecar is echt uniek in de regio. Een Ambulante reparatie service is uitermate handig, je hoeft immers niet zelf naar de winkel rijden en je vrije tijd opofferen. En wie kan zijn telefoon nu nog missen?! Dat ding moet gewoon zo snel mogelijk klaar maar daar moet je net ene geschikt dagje voor vinden dat je hem kunt wegbrengen en later weer ophalen. Nu hoeft dat alles niet meer. Phonecar komt gewoon bij langs; thuis of op kantoor, waar en wanneer het jou uitkomt!

Wij repareren voor de deur in onze bus waar we alle gereedschap bij de hand hebben

Aan de andere kant echter, vind niet iedereen het fijn om een vreemde in huis te halen. Met Phonecar hoeft dat niet. Wij repareren voor de deur in onze bus waar we alle gereedschap bij de hand hebben. In de meeste gevallen is dat binnen 30 minuten gerepareerd. Omdat we vantevoren ene afspraak hebben gemaakt hebben we vrijwel altijd de juiste onderdelen bij ons. Zo hoeft de klant het niet lang zonder telefoon te stellen!

We rijden in Groningen en omstreken. We houden ongeveer een straal van 20 kilometer aan, maar als je nu net op 21 zit, geef ons gewoon een belletje of stuur ons een bericht via de website of Social Media en dan komen we er wel uit. Tot Snel!

 

3 antwoorden
 1. Johannes
  Johannes zegt:

  Mijn Iphone 6 beeldscherm was stuk, dus ik belde hem op, binnen 20 min was hij voor me deur, en is het het al klaar voordat ik het wist!
  Goede Service en ook een goed prijs!

  Top!

  Beantwoorden
 2. Verna Christ
  Verna Christ zegt:

  Ik heb mn ipad laten repareren, de home knop was kapot. Goed en vakkundig gerepareerd en de kosten waren lager dan de vorige keer hier ergens in Groningen. Prima werk geleverd.

  Beantwoorden
 3. Monica
  Monica zegt:

  Voor de Samsung Tablet de power connector laten vervangen. Is de volgende dag na de melding, snel en vakkundig vervangen met originele onderdelen voor een prima prijs. Top.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *